10:00

Hällbybrunns IF P 05

Referat: BK Sport P 05 Svart - Hällbybrunns IF P 05

Dags för ny match och denna gång mot Hällby. Vi pratade innan match om vad som var viktigt och kom fram till att det var att vara rörlig, positiv, vilja ha boll och vara spelbar, prata med varann och framförallt gå ut och kämpa och ge järnet. Stor eloge till er killar för allt det här fick vi se idag.

I första halvek tar vi tag i taktpinnen direkt och är det lag som för spelet och skapar de flesta chanserna. Hällby försvarar sig dock väl och vi leder med 1-0 efter första halvek.

I pausvilan pratar vi om att fortsätta på samma sätt och vi är även i andra halvlek det spelförande laget även om Hällby sticker upp med några bra chanser. Väl där så gör Max några riktigt fina räddningar och fredar vårt mål från påhälsning.
Vi får ditt ytterligare 2 mål i halveken och har 3-0 efter efter de två första halvlekarna.

Vi fortsätter på den inslagna vägen även i tredje och vinner även denna halvlek och slutställningen blir 4-0 efter nickmål på hörna av Max J-R. Sett från sidan så var det en mycket bra match över hela linjen.

Kul att se hur vi ger och tar oss själva tid med bollen och har en tanke bakom mycket av det vi gör. Vi fick se fina utspel på kanterna och fina inspel in i boxen. Vi möter bollen bra i uppspelen och vi pratar många gånger bra med varandra. Vi fick också se ett ett mycket bra försvarsspel som inte lämnade mycket åt slumpen och gjorde det svårt för Hällby att skapa chanser. Sist men inte minst mycket bra målvaktsspel i en match där man långa stunder fick stå sysslolös men när det brände till så var du där du skulle Max.

Bra jobbat alla spelare nu ser vi fram emot kommande träningar och matcher.

Vi tackar Hällby för en bra match, domaren för en stabil insats, publiken som var där och stöttade oss i regnvädret och sist men inte minst matchvärden och fikafixaren som bryggt gott kaffe och fixat gott fikabröd. Tack också till er killar som stod för underhållningen denna dag!